Endpoint-sikkerhedssoftware, der forsvarer ethvert endepunkt mod enhver type angreb

Next-Level XDR samlet på en platform

SentinelOne er et godt eksempel på en innovativ og omfattende XDR løsning, der leverer proaktive trusselsdetektion, jagt og responsfunktioner, der gør det muligt for organisationer at opdage sårbarheder og beskytte it-drift, bedre end nogensinde før.

SentinelOne er IT industriens mest anbefalede XDR løsning. Det skyldes at de som den eneste leverandør på markedet tilbyder fuld beskyttelse mod både malware, exploits og insiderangreb. De er som den første – og indtil videre eneste – leverandør blevet uafhængigt certificeret som en fuldgyldig antivirus-erstatning for Windows, OS X og Linux.

I modsætning til en traditionel antivirus-løsning beskytter SentinelOne alle endpoints – ikke kun det enkelte lag. De bruger Machine Learning og kunstig intelligens til at analysere en potentiel trussels adfærd – ikke til at handle på dens signatur alene.

SentinelOne er altså altid er på forkant og ikke er afhængig af daglige scanninger eller opdateringer, da de kan håndtere cybertrusler både mens og efter de eksekveres.

SentinelOne bruger én platform til:

  • Beskytte mod trusler, før de sker
  • Analysere potentielt skadelige processer og handle på dem
  • Eftersøge og identificere trusler, der har fundet vej til netværket, men endnu ikke har gjort skade
  • Automatisk gøre endpoints immune over for nyligt opdagede trusler
  • I realtid vise, hvordan malware opfører sig, mens det angriber jer.

LogSearch arbejder tæt sammen med SentinelOne, da vi går op i at tilbyde vores kunder den bedste service og de bedste produkter på markedet.

Cybertrusler er en kæmpe udfordring for større organisationer i dag. Truslerne stiger både i mængden, men også i kompleksitet og sofistikering. For mange organisationer har remote arbejde og cloudrevolutionen i høj grad øget kompleksiteten af ​​sikkerheden i deres infrastruktur, applikationer, brugere og tjenester.

Derfor anbefaler vi man lærer mere om SentinelOne.

Med SentinelOne kan du

Trusselsdetektion

Registrering af trusler i realtid understøtter øjeblikkelig respons, der afbøder opdagede trusler, før de skader it-økosystemer. SentinelOne bruger en adfærds AI-funktion til at genkende ondsindede handlinger og mønstre. Trusselsdetektion anvendes til at detektere avanceret former for malware angreb. Integrationen af ​​AI sikrer, at trusler opdages i god tid, hvilket reducerer virkningerne af ransomware og phishing-angreb.

Trusselsjagt

Organisationer bør gøre det til et mål at have en proaktiv proces til at opdage trusler frem for en reaktiv proces. Proaktiv trusselsjagt sikrer, at angreb bliver opsøgt, før de når virksomhedsnetværk eller -infrastruktur. SentinelOne leverer hurtige forespørgselstider og avancerede handlinger ved trusselsjagt. De avancerede handlinger inkluderer præ-indekseret efterforskning af kontekst, for at forstå motivet bag cyberangreb.

AI-assisteret forebyggelse

SentinelOne integrerer AI på slutpunkter for at forhindre angreb i realtid. Integrationen af ​​AI sikrer, at trusler hurtigt fjernes og håndteres, før de kan påvirke netværkssystemer. SentinelOne-forebyggelsesmodellen kan være mere effektiv end ældre antivirus løsninger, da den kun producerer en lav mængde falske positiver, mens den fokuserer på at forhindre reelle trusler.

Automatisk svar

SentinelOne gør brug af ActiveXDR til at reagere på problemer inden for et netværk. ActiveXDR integrerer adfærdsmæssig AI og er i stand til kirurgisk at vende og fjerne ondsindede aktiviteter. Organisationer kan automatisere svarprocessen for at sikre, at den sker i realtid. Det AI-assisterede svar sikrer, at enheder, der er tilsluttet virksomhedsnetværk, individuelt kan reagere på trusler i realtid.

Kontakt os for et uforpligtende møde

This post is also available in: English