ElasticSearch

ElasticSearch

ElasticSearch

ElasticSearch er søgemaskinen bagved Elastic (stiftet i 2012), som er baseret på Apache Lucene, startede som et open-source projekt.
Sammen med andre projekter LogStash, Kibana og Beats – lagde de fundamenteret for ELK stack (senere ElasticStack), som nu er en fuld integreret platform. Fra klient-server logning, netværks performance statistikker, tweets, dokumenter og billeder – til et simpelt interface til at visualisere dem: tidsmæssigt, aggregeret, distributioner, frekvens og mulighed for (via ML) at projicere fremtiden på baggrund af historiske data.
Efter en kapitalindsprøjtning i 2014 udviklede firmaet sig hurtigt kom på børsen i 2018. I dag er det et af de hurtigst voksende firmaer på NYSE 2020 projicerer YoY growth på 56%.
Deres open-source filosofi med betalte udvidelser, giver et produkt der sikre stabiliteten og medfører høj oppetid. Kombineret med en hurtig udvikling af nye features og optimeringer, som kan inkorporeres af kunderne – hvis de kan finde behov for funktionaliteten.

Se video hos Elastic

Dertil er der de kommercielle Enterprise tilkøb X-Packs, Machine Learning, selv administreret eller fuld managed cloud og partner løsninger.
Kontakt os for en uforpligtigende tilbud for en løsning der dækker dit behov for logning, søgning eller monitorering:

Kontakt os for et uforpligtende møde

This post is also available in: English