Vores mission

LogSearch hjælper når andre giver op.

Komplekse IT-løsninger, fører ofte til komplekse udfordringer. Heldigvis har vi eksperter og teknologien til at løse den slags.

Cybertruslerne kan ikke gemme sig, får vi har nogle af verdens bedste EDR og NDR løsninger til rådighed.

Et Dream Team bestående af passionerede

IT-konsulenter, der gennem branchekendskab, gennemsigtighed og god service, hjælper virksomheder med at tage deres IT-sikkerhed til det næste niveau, så trusler og problemer ikke kommer igen.

Følg os på LinkedIn

Om LogSearch

Viden er magt og bør deles med andre. Tillid er godt, kontrol er bedre. Mange ordsprog og talemåder fastslår det faktum, at de bedste resultater når man med eksakt viden – ikke gætterier. Alligevel stoler mange på ’plejer’ og fornemmelser. LogSearch A/S overvåger din virksomheds it og garanterer, at den er optimeret og yder sit bedste døgnet rundt. Vi sørger desuden for, at sikkerheden er i top, og at alle gældende regler og love overholdes. Vi giver dig overblik og sikker viden baseret på dine data kombineret med vores erfaring. Med andre ord; vi kan fortælle dig, hvis noget er galt, hvor det er galt, og hvem der kan løse problemet for dig – vi kan også selv løse problemet for dig, hvis det falder mellem to stole. Vi hjælper alle typer af virksomheder, uanset om de ligger i Gedser eller i Nuuk, er private eller offentlige. Så længe der er et behov for konstant oppetid og 360 graders sikkerhed.

Bag LogSearch A/S står de tre stiftere: Peder Bjerge, der fungerer som virksomhedens CEO, samt Claus Norrbohm og Lars Boelsmand, der begge er partnere i LogSearch. De har alle stor viden fra it-branchen og lang erfaring bag sig fra virksomheder som Olicom, Multi-inform, NWorks, Ymor og Atea. De tre har valgt at forene deres kompetencer inden for områder som overvågning og logning, sikkerhed og datahåndtering herunder GDPR, performance management og fejlfinding på alle niveauer fra endpoint til perimeter protection. LogSearch A/S arbejder tæt sammen med søsterselskabet IT-Attention om at sikre kundernes drift og sikkerhed.

Vores vision

Alle virksomheder bør have de bedste IT produkter og de bedste konsulenter til rådighed.

Peder Bjerge
CEO
pb@logsearch.dk

Kontakt os for et uforpligtende møde

This post is also available in: English